LT EN
fair play kilnus, garbingas žaidimas sporte; specialus prizas už kilnumą sporte
Originalo forma fair play
Susiję žodžiai longplėjus, playoffas, pleibojus

Vartosenos pavyzdžiai

Štai šių metų balandžio mėnesį Lietuvos fair play komiteto prizas buvo įteiktas 80-mečiui šiauliečiui, bokso treneriui Vaclovui Peleckiui, įtraukusiam į sportinę veiklą tūkstančius vaikų ir atitraukus juos nuo pavojingos gatvės įtakos. Vakarinės naujienos 1998.

Lietuvos tautiniame olimpiniame komitete (LTOK) surengtose Kilnaus žaidimo (" Fair Play") komiteto 2003 metų laureatų pagerbimo iškilmėse pagrindinis prizas įteiktas pirmajam Lietuvos olimpiniam čempionui, 1968 metų Meksiko olimpinių žaidynių nugalėtojui boksininkui Danui Pozniakui. " Fair Play" laureatu D.Pozniakas išrinktas ne tik už aukščiausią sporto pasiekimą, bet ir už dorą, sąžiningą gyvenimo kelią. Kauno diena 2004.

Taip vadinami „grandai" žaidžia Fair Play tik kai jiems tai naudinga... Kai jie pralaimi, jie patys spjauna į garbingą žaidimą. intern. kom. 2008.

nors kiek teko stebeti varzybu,tai pralaiminti komanda paskutinemis minutemis,dazniausiai spjauna i FAIR PLAY,nes tokiu budu ir varzovai daznai tempia specialiai laika. intern. kom. 2008.